Inte något dagligt …

bloggande blir det här på Wedups hemsida, men några små inlägg lite då och då om vad som är aktuellt, matnyttigt och lite annat smått och gott. Du hittar tidigare inlägg i sidopanelen till höger under ”Små tankar”

I dagarna har vi övergått från en vanlig traditionell hemsida till att installera WordPress som programvara för företaget. Det känns bra genom att vi inte behöver vara beroende av någon speciell dator och fler ges möjlighet till uppdateringar och förändringar.

För övrigt ser hemsidan ut på ett liknande sätt som den gjort tidigare, vi har behållit det det rena och enkla. Förhoppningsvis lika lätt att hitta i som det var tidigare men nu med droppmenyer som gör den snabbare och effektivare att finna vad du söker.  Kom gärna med åsikter om det är något du tycker vi ska förändra eller någonting du saknar, så ska vi ta det i beaktande när vi uppdaterar.

Du har möjlighet att komma med åsikter och funderingar i kommentatorsfältet.

Vi vill också att du som hyresgäst hos oss ska kunna hitta länkar till små vardagliga behov samt även lite annat smått och gott som kan vara intressant att läsa – i menyn till vänster.

Trots, eller kanske tack vare, att vi är ett litet fastighetsbolag så vill vi göra hemsidan mer levande och vill gärna att ni som hyresgäster kommer med tips och annat som även kan göra det här till en egen text- och bildmässig mötesplats.

Jag har även placerat oss på Bloggkartan i Kalix med tanke att kanske fler hittar oss och efterfrågar våra tjänster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *