Med stormsteg …

går vi mot betydligt varmare tider. Vinterkläder och skor förpassas djupt in i garderoben och behöver förhoppningsvis inte tas fram på lång tid.

Med våren lockar solen och värmen till härliga utflykter och många är vi som längtar ut till stugor och andra smultronställen. Det gör att vi kanske är borta från våra hem under kortare eller längre perioder. Då bör vi också tänka på hur våra brevlådor töms och att allt annat runt bostaden sköts på ett sätt så att det inte ser obebott ut.

Det var några små tankar och förhoppningsvis får vi en lika varm och solig sommar som vintern varit kall och hård. Visst glömmer vi det direkt när ljuset gör sig påmind och vi får ta de första stegen utan all ull och päls som vi lindat in kroppen med under flera månader.

Glöm inte bort att utforska vårt vackra län och framförallt din egen storslagna kommun med sin underbara natur och möjlighet till små underbara utflyktsmål.